Vanessa

Vanessa vertelt : 

Al vanaf mijn 15e jaar ben ik creatief met mijn schaar. In een aantal salons veel ideeën en werkervaring opgedaan en in 2001 mijn eigen onderneming gestart op 20 jarige leeftijd: Vanessa’s Hair Creations in Naaldwijk. van 2001 – 2015  gevestigd.  In sept 2015  verhuisd naar hoek van holland vanwege het wonen al in de hoek en school voor mijn dochter ( continuerooster). Alles in het kappersvak is geweldig om te doen . Zowel knippen als kleuren of een complete metamorfose of  juist alleen de puntjes knippen. Zowel jong als oud publiek zijn bij mij welkom in de salon.  Elke dag is weer geweldig om mensen met een goed kapsel tevreden te laten zijn. Ook als je per ongeluk zelf een verkeerde kleur heb gedaan in je haar dan vind ik het een uitdaging om het weer in orde te maken.

Sinds 2015 ben ik dus gevestigd in Hoek van Holland aan de Prins Hendrikstraat 252. Dit pand is helemaal aangepakt en verbouwd. Een schitterende  locatie en van alle gemakken voorzien . Ook de 1 ste etage is helemaal netjes. Het was een hele klus en heb wel 400 foto’s in me archief.

Maar………. aangezien de eigenaar van het pand  de heer Rene Tillemans is overleden ( nov 2016 ) zijn er een hoop gesprekken geweest om het pand.

Details zijn er verder niet nodig…..

 In overleg heb ik besloten bij verkoop van het pand mijn salon elders voort te zetten. 

Dit is dus vanaf nu aan de:

Meropestraat 33                                    3151jl hoek van Holland 

Er wordt enkel op afspraak werken dus binnenlopen kan helaas niet..

Voor afspraken kunt u bellen maar Whatsapp heeft de voorkeur.

Met vriendelijke groeten:  Vanessa